MCLAREN: MI LESZ BUTTON SORSA?

2014/09/20. - írta: Baton

2009 világbajnokának még nincs szerződése a jövő évre.

Sok más pilótához hasonlóan egyelőre Jenson Button jövője is kérdéses a Forma-1-ben. A világbajnoki címet 2009-ben elhódító brit versenyző ugyanis még nem rendelkezik érvényes szerződéssel egyik csapatnál sem, s úgy hírlik, jelenlegi munkaadója, a McLaren, a Ferrari kétszeres világbajnokát, Fernando Alonsót szeretné az első számú autójában látni.

"Persze, szeretnék a Forma-1-ben maradni jövőre is, de ha nem találok versenyképes autót, nincs értelme a folytatásnak." - mondta Button, aki már csak azért is csalódott lehet majd, ha a McLaren nem hosszabbítja meg a szerződését, mert a wokingiak 2015-től újra Honda erőforrásokat használnak, mellyel annak idején szinte verhetetlenek voltak a Forma-1-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr346714197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása