JEAN TODT POZITÍV HÍREKKEL SZOLGÁLT SCHUMACHER ÁLLAPOTÁRÓL

2014/10/07. - írta: Baton

Az FIA elnöke egykori versenyzőjénél járt.

Michael Schumacher 1.jpgA tavaly év végén síbalesetet szenvedő hétszeres világbajnok német pilóta néhány hete családja körében folytathatja a lábadozását, ám jó ideje nem érkeztek hivatalos információk Schumacher állapotáról. Régi jó barátja, és egykori főnöke, Jean Todt azonban múlt héten meglátogatta egykori pilótáját, s most biztató hírekkel szolgált a német világsztár állapotáról.

„Feltételezhetjük, hogy Schumacher rövidebb időn belül már viszonylag normális életet élhet. Az azonban szinte biztos, hogy soha többé nem fog újra Forma–1-es autót vezetni... Harcol. Az állapota javul, ami nagyon fontos. Csakúgy, mint az a tény, hogy most már otthon van a családjával” – nyilatkozta az FIA elnöke.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr416766919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.10.15. 08:46:06

Sajnos félrefordították. Schumi lassan egy éve agyhalott. Soha nem fog felépülni.

Milyen hülye a sors.
süti beállítások módosítása