RAIKKÖNEN: A FERRARITÓL FOGOK VISSZAVONULNI

2014/10/17. - írta: Baton

A finn világbajnok hamarosan szögre akaszthatja a bukósisakját - de még nem jövőre!

Kimi Raikkönen HD 4.jpg

Mint, ahogy arról már beszámoltunk, Kimi Raikkönen ma ünnepli 35. születésnapját, s ő a jelenlegi mezőny legidősebb tagja. A Ferrari kiábrándító teljesítményét látva sokan már azt feltételezték, hogy 2007 világbajnoka akár már az idény végén befejezheti Forma-1-es pályafutását, ám Raikkönen most kijelentette, 2015-ben még biztosan Maranellóban marad, sőt talán még azután is.

"Érvényes szerződésem van a következő évre, és elképzelhető, hogy még 2016-ra is." - nyilatkozta Raikkönen a CNN-nek, majd kijelentette, bizonyos, hogy a Ferrari az utolsó állomás számára a Forma-1-ben. "Nem vagyok már túl fiatal, és szeretnék mást is kezdeni az életemmel, nem csak a Forma-1-ben versenyezni. A Ferraritól fogok visszavonulni, de csak akkor fogom abbahagyni, ha már úgy érzem, nem élvezem többé."

A Jégember helye tehát biztosnak tűnik a vörösöknél, ráadásul nagyon úgy fest, hogy jövőre Sebastian Vettel lehet a csapattársa, akivel köztudottan nagyon jó barátságban vannak. Lehet, hogy KImi ezért is fontolgatja a folytatást? Nos, nem elképzelhetetlen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr866802011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása