A NEVEZÉSI LISTA SZERINT ALEXANDER ROSSI INDULHAT BIANCHI HELYÉN

2014/10/09. - írta: Baton

A Marussia egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Alexander Rossi.jpgJules Bianchi Japánban elszenvedett sajnálatos balesetét követően még mindig nem tisztázott, két autót indít-e a hazai pályán versenyző csapat, vagy csak Max Chilton lesz ott a Marussia színeiben, viszont, az FIA hivatalos nevezési listája szerint az előbbi variáció léphet érvénybe, Chilton neve mellett ugyanis, Alexander Rossi is bekerült a Marussia nevezettjei közé.

A 23 éves amerikai versenyző 2012-ben csatlakozott a Forma-1-es körforgásához, amikor is a Caterham színeiben részt vehetett néhány pénteki edzésen. A tulajdonosváltáson átesett istállóval azonban az idei év közepén elváltak az útjaik, így Rossi a Marussia tartalékosa lett. Spaban aztán kis híján már be is mutatkozhatott Max Chilton helyén, ám a brit pilótát végül megmentették a befektetői, így Rossi csak a pénteki teszten vezethetett.

A Marussi egyelőre nem kommentálta a pilótafelállásukkal kapcsolatos pletykákat, így továbbra sem zárható ki, hogy Bianchi tiszteletére, csak egy autóval vágnak neki a hétvégének. Holnap mindenesetre mindenre fény derül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr356775437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása