ALONSO: "JÖVŐRE NEM MERCEDES MOTOROS AUTÓT FOGOK VEZETNI"

2014/10/12. - írta: Baton

A kétszeres világbajnokot az Orosz Nagydíj után faggatták ki.

Alonso - Szocsi 2014.jpgA spanyol versenyzőt az elmúlt hetekben több csapattal is összefüggésbe hozták. A legnagyobb esélyt a McLarennek adták megszerzésére, ám a hírek szerint a wokingiakkal amiatt nem tudott megállapodni, hogy míg ő egy, a csapat több évre szóló szerződést akart kötni. Ezt követően a szaksajtó arról kezdett találgatni, hogy Alonso valójában a Mercedes 2016-os ülésére pályázik (Lewis Hamilton helyére), ezért nem zárható ki, hogy kihagy egy évet, vagy egy másik istállónál (Lotus, Williams) tölti el az addig hátralévő időt.

Az amerikai NBC feltette neki a kérdést: jövőre Mercedes-motoros autóval versenyez-e. Alonso a következő választ adta: „Nem gondolnám. A lehetőségeim elég nyilvánvalóak. Ahogy Szuzukában is elmondtam, ha megtudjátok, milyen lehetőségeim vannak, azt fogjátok mondani, ez teljesen nyilvánvaló volt. Várjatok és figyeljetek!”

Miután a Mercedes jövőre négy csapatot lát el motorral, Alonso szavaiból az következik, hogy valóban a Honda-motorra váltó McLaren lehet a célállomása. Arra ugyanis csekély az esély, hogy a Caterham, a Marussia, a Sauber vagy a Toro Rosso legyen álmai csapata…

Forrás: telesport.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr366784767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása