A MARUSSIA NEM LESZ OTT ABU-DHABIBAN SEM

2014/11/07. - írta: Baton

Az istállónak nem sikerült megállapodnia a lehetséges befektetőkkel - kénytelenek végleg lehúzni a rolót.

Marussia logo.jpg

Bár biztatónak tűnt a csapat helyzete, a Marussiát kezelő cég ma hivatalosan is megerősítette, hogy a csapat nem tudta rendezni a tartozásait, ennek következtében pedig végleg be kell zárni a gyárat. Az orosz gárda 200 dolgozója vált ezzel munkanélkülivé.

A rossz hírt Geoff Rowley, az FRP Advisory egyik csődbiztosa jelentette be. “Sajnos nem sikerült olyan megoldást találni, ami lehetővé tette volna, hogy az üzlet a jelenlegi formájában működhessen tovább. Mindazonáltal szeretnénk megköszönni a teljes stábnak a támogatást ebben a nehéz folyamatban.” - nyilatkozta Rowley, majd gyorsan leszögezte, hogy mindenképpen segíteni fognak az elbocsájtott dolgozóknak a nekik járó juttatások és végkielégítések megszerzésében.

A határidő ma délben járt le, hogy megmentsék az istállót, s noha úgy tudni, amerikai, ázsiai és közép-európai befektetők is érdeklődtek a csapat iránt, egyikükkel sem sikerült megállapodni, így a Marussia nem lesz ott Abu-Dhabiban sem. A hírek szerint, amennyiben a csapat valóban nem lesz ott az évadzáró futamon, kizárják őket a bajnokságból, és az idényben szerzett 2 pont után sem kapják meg a pénzt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr436875833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása