RAIKKÖNEN: JÖVŐRE JOBBAK LESZÜNK

2014/09/18. - írta: Baton

A finn világbajnok bízik a Ferrari fejlesztéseiben.

2007 Forma-1-es világbajnoka szerint az olasz istálló 2015-ös konstrukciója nagy előrelépés lesz az idei fiaskókat követően. A finn pilóta a Szingapúri Nagydíj előtti hivatalos Ferrari sajtóeseményen beszélt erről, ahol egyébként arról is szó esett, hogy csapattársához, Fernando Alonsohoz hasonlóan ő is kételyekkel fogadta a rádiózással kapcsolatos tiltások bevezetését.

"Egyelőre nehéz megmondani, hogy ezek a változások rosszak vagy jók lesznek-e. Az azonban biztos, hogy néhány helyzetben igenis befolyásolhatják a versenyek végkimenetelét" - nyilatkozta Raikkönen, aki azért még hozzétette, hogy a kihatások mértéke - a különböző kommunikációs szokások függvényében - csapatonként eltérő lehet.

A Szingapúri Nagydíj vasárnap, magyar idő szerint 14.00-kor kezdődik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr456708437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása