MASSA: ALONSO CSAK A MERCEDESÉRT HAGYNÁ EL A FERRARIT

2014/09/20. - írta: Baton

A spanyolt vinné a McLaren, de a brazil pilóta szerint Alonso hibát követne el, ha elfogadná az ajánlatukat.

Fernando Alonso jövőjével kapcsoaltban egyre több pletyka kering a Forma-1 berkein belül. Az elmúlt néhány napban szóba hozták már a Red Bullal és a McLarennel is, egykori csapattársa, Felipe Massa szerint azonban hiba lenne a spanyol részéről, ha bármelyiket is elfogadná.

"Nem hiszem, hogy jó döntés lenne, ha csapatot váltana. A McLaren erős lehet majd a Hondával karöltve, de még nem a következő évben. A Red Bull valamivel már másabb tészta, de én azt is nagyon meggondolnám." - mondta a brazil, majd hozzátette, hogy szerinte Alonso csakis a Mercedesért hagyná ott a Ferrarit.

Alonsonak érvényes szerződése van a Ferrarival a 2016-os szezon végéig, a McLaren azonban - a Hondával közösen - akár 30 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a kétszeres világbajnok kivásárlásáért. A spanyol pilóta egyelőre cáfolja az eligazolásával kapcsolatos találgatásokat, ám láttunk már nagyobb meglepetést is a Forma-1-ben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr336714601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása