SCHUMACHER OTTHON VAN - DE MENNYIBE KERÜL EZ A CSALÁDNAK?

2014/09/17. - írta: Baton

A választ most megtudtuk...

A tavaly év végén síbalesetet szenvedő, hétszeres Formula 1-es világbajnok német pilótát a múlt héten szállították haza a Genfi-tó melletti otthonába, ahol 24 órás felügyelet mellett, családja körében folytathatja a rehabilitációt. Korábban már kiderült, hogy Michael állapotáról egy 15 fős szakértő csapat gondoskodik, ám, hogy mindez, vajon mennyibe is kerül a Schumacher-családnak, nem volt publikus. A Daily Mail azonban most megszellőztette, hogy az orvosi eszközök bérlése, és az ellátó személyzet fizetése csaknem heti 100 ezer fontot (kb. 40 millió forint)  emészt fel a családi kasszából. Ezen összeg azonban eltörpül a Schumacher-rezidencia értéke mellett, melynek értékét a szakértők nagyságrendileg 35 millió fontra (13 milliárd forint) becsülik.

Ha tehát csak a pénzen múlik, Schumacher bizonyosan felépül, ám mi, azért szorítunk neki a mielőbbi gyógyulása reményében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr916706897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása