VERSTAPPEN JAPÁNBAN MUTATKOZHAT BE

2014/09/20. - írta: Baton

A szemtelenül fiatal holland pilóta a szabadedzésen juthat szerephez.

A mindössze tizenhét esztendős versenyző már biztos szerződéssel rendelkezik a 2015-ös idényre, ám hogy valóban versenyképes lehessen, addig még sok tapasztalatot kell szereznie. A Toro Rosso csapatvezetője, Franz Tost Szingapúrban elmondta, hogy Verstappen a múlt héten már teljesítette a Super Licence-hez szükséges távolságot az Adria International Raceway-n, ám úgy fest, a fiatal pilóta a Japán Nagydíj pénteki szabadedzésén is lehetőséghez juthat.

"Az FIA kezében van a döntés. Mi azt szeretnék, ha Max már Suzukában bemutatkozhatna pénteken." - nyilatkozta Tost a Forma-1 történetének legfiatalabb pilótájáról, kinek teljesítményét természetesen mi is érdeklődéssel figyeljük majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr16714229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása