ROSSI NEM BÁNTA MEG, HOGY A MOTOGP-BEN MARADT

2014/09/24. - írta: Baton

Az olaszok fenegyerekének nem hiányzik a Forma-1.

A MotoGP hétszeres világbajnoka úgy fest, nem forgolódik álmatlanul, amiért annak idején nem fogadta el a Ferrari ajánlatát, és nem szerződött a Forma-1-be. Az eredményei bíztatóak voltak a teszteken, és valószínűleg nem vallott volna szégyent az autósport királykategóriájában sem, ám Rossinak nem volt szíve felhagyni a motorversenyzéssel.

"Nem bántam meg, hogy a MotoGP-t választottam, hiszen ezek után még két világbajnoki címet nyertem. Nagyon nehéz lett volna igazi Forma-1-es pilótává válnom, és őszintén szólva nem lettem volna képes felhagyni a motorozással sem." - nyiltakozta Rossi, aki azért hozzáfűzte: továbbra is nyomon követi a száguldó cirkusz eseményeit, s jelenleg Bottas és Ricciardo a kedvencei.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr306724843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása