MAGNUSSEN BÍZIK BENNE, HOGY JÖVŐRE IS A FORMA-1-BEN MARADHAT

2014/09/30. - írta: Baton

A dán versenyző még nem adta fel.

A nemzetközi sajtó hetek óta azt találgatja, vajon melyik csapatnál fog Fernando Alonso versenyezni jövőre. A többség úgy gondolja, hogy a spanyol a McLarent választja. Ezzel azonban felvetődik egy újabb kérdés, mégpedig az, hogy akkor, vajon ki lehet a kétszeres világbajnok csapattársa a 2015-ös esztendőben?

Jenson Button távozását már nem egyszer felvetették az idényben, és tény, hogy 2009 világbajnokának nem ez a legjobb éve, ám saját bevallása szerint még szívesen maradna jelenlegi munkaadójánál, mely a Honda érkezésével komoly szövetségesre tesz szert, s ezáltal szép jövő előtt állhat.

Kevin Magnussen sem lehet azonban biztos a pozíciójában, főleg azok után, ami a Belga, illetve az Olasz Nagydíjon történt. A dán versenyző ugyanis mindkét helyszínen büntetést kapott túlzott keménységért, s ez azért sokat rontott az ázsióján. 

"Még nem rúgtak ki" - mondta Magnussen tréfálkozva a jövőjét firtató kérdésre. "Megpróbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és a lehető legtöbbet kihozni magamból. Sokat kell még tanulnom, de úgy érzem, már eddig is rengeteget fejlődtem. A Forma-1-ben mindig van, mit tanulnia az embernek, és bízom benne, hogy jövőre is itt lehetek."

Éric Boullier szerint a Mclarent már "félig" tudja, milyen pilótafelállással vágnak majd neki a 2015-ös idénynek, ám az elképzeléseikről egyelőre semmiféle hivatalos információ nincs.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr426746957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása