MEGVAN A FORCE INDIA JÖVŐ ÉVI PILÓTAPÁROSA

2014/11/23. - írta: Baton

Akárcsak idén, 2015-ben is Nico Hülkenberg és Sergio Pérez tekerheti majd az indiai alakulat autóinak kormányát.

Az már korábban biztossá vált, hogy Nico Hülkenberg megtarthatja állását a Force India csapatánál a következő szezonban is, ám mindeddig kérdéses volt, ki lesz majd a német pilóta csapattársa. A találgatásoknak azonban most vége: bejelentették, hogy Hülkenberghez hasonlóan Pérez is marad a csapatnál.

A mexikói pilóta idén csatlakozott a csapathoz, miután a McLaren-Mercedes egy szezon után menesztette és helyét Kevin Magnussennek adta. Új csapatával hamar összeszokott, az évad harmadik viadalán pedig megszerezte az indiaiak második dobogós helyezését (az első Giancarlo Fisichella nevéhez fűződik). Az, hogy a csapat meghosszabbította szerződését, talán senkit sem lepett meg, hiszen Vijay Mallya több alkalommal is utalt arra, hogy a Force India változatlan pilótapárossal vág neki a 2015-ös évadnak. Ez Abu-Dhabiban hivatalossá is vált.

„Boldog vagyok, hogy Sergio a folytatásban is velünk maradhat” – idézi Mallya szavait a csapat közleménye. „Ő egy igazi versenyző! Idén remek munkát végzett, a sebessége és a versenytempója az egész csapatot meggyőzte. Úgy gondoljuk, fényes jövő vár rá a Forma-1-ben, csapatunk pedig mindent meg fog tenni azért, hogy a folytatásban is a lehető legjobb eszközöket biztosítsa számára és megteremtse a lehető legjobb körülményeket munkavégzéséhez. Várom, hogy a jövőben is szép sikereket érjünk el, és várom első hazai versenyét, a 2015-ös Mexikói Nagydíjat is!” – tette hozzá.

„Jó, hogy végre bejelenthettem a terveim!” – vette át a szót Pérez, aki a közlemény szövege szerint többéves szerződést írt alá csapatával. „Amikor megérkeztem a Force Indiához, egyből észrevettem, hogy a csapatnál rendkívül elszánt emberek dolgoznak, akik különösen éhesek a sikerre; büszke vagyok arra, hogy része lehetek ennek az istállónak. Otthon érzem magam, és már néhány különleges eredményt el tudtunk érni. Szeretném megszilárdítani a helyem, és a folytonosságot is fontosnak tartom. Idén versenyképes autót kaptam, és a jövőben is szép eredményeink lehetnek!”

Forrás. telesport.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr246925273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása