HIVATALOS: HÜLKENBERG 2015-BEN IS A FORCE INDIA VERSENYZŐJE LESZ

2014/10/20. - írta: Baton

A német pilóta bizakodó a jövő évet illetően.

Hülkenberg HD.jpg

Eddig bizonytalan volt, hol folytatja pályafutását Nico Hülkenberg, a Force India 27 éves versenyzője, ám csapata most bejelentette: meghosszabbították a német pilóta szerződését, így Hülkenberg 2015-ben is silverstone-i székhelyű istálló versenyzője lesz.

Vijay Mallya, a csapat főnöke örül, hogy a német pilóta jövőre is náluk versenyez majd. "Az egész csapat örömmel fogadta a hírt, miszerint Nico 2015-ben is nálunk marad, hiszen egy nagyon tehetséges versenyzőnek tartjuk őt. Remek munkát végez idén, és sok pontot is szerez. Meggyőződésem, hogy a jelenlegi mezőny egyik legtehetségesebb tagja, így büszkék lehetünk rá, hogy jövőre is a mi csapatunkat erősíti." - nyilatkozta az indiai üzletember.

Hülkenberget korábban már szóba hozták a Ferrarival, a McLarennel és a Lotusszal is, ám annak ellenére, hogy a kiugrási lehetőség továbbra is várat magára, a német pilóta egy cseppet sem csalódott. "Jó érzés, hogy tudom, hol folytathatom jövőre" - kezdte mondandóját a versenyző. "Már jól ismerem ezt a csapatot, tudom, mi hogyan működik, és idén eddig elég jól szerepeltünk. Jövőre is szeretnénk versenyképesek maradni, és bízunk benne, hogy a Mercedesszel karöltve ez sikerülhet is."

Nico jelenleg nyolcadik helyen áll az összetettben, 76 pontot gyűjtve, s noha csapattársával, Sergio Pérezzel ellentétben még nem állhatott dobogóra, kiegyensúlyozottabb és megbízhatóbb teljesítményének köszönhetően jóval előrébb áll a pontversenyben, mint mexikói riválisa, akinek jövője továbbra is kérdéses a silverstone-i alakulatnál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr976810771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása