MADRID ISMÉT ECCLESTONE-NAL TÁRGYAL EGY LEHETSÉGES FORMA-1-ES FUTAMRÓL

2014/10/21. - írta: Baton

A spanyol főváros korábban már kilincselt a brit üzletembernél, de a terv, akkor kudarcot vallott.

Madrid.jpg

Az El Confidencial nevű spanyol lap szerint egy üzletemberekből álló csoport Bernie Ecclestone-nal tárgyal egy Madrid belvárosába tervezett Forma-1-es futam lehetőségeiről. Az újság úgy tudja, az F1 "urának" tetszettek az elképzelések, és zöld utat adott a további lépések megtételéhez.

A spanyol főváros korábban is szeretett volna már csatlakozni a száguldó cirkuszhoz, ám az akkori - szintén belvárosi - terveket Ecclestone végül elutasította. A helyzet ezzel ellentétben állítólag most olyan jó, hogy a madridi elképzeléseket már bankgaranciákkal is alátámasztották, s eszerint a futam költségvetése körülbelül 50 millió euró lenne.

Madrid lehetőségei tehát jónak tűnnek, ám 2017-nél előbb nem valószínű, hogy az ikonikus városba látogasson a Forma-1. Bernie Ecclestone ugyanis nem szeretne két spanyol helyszínt a versenynaptárba, a jelenlegi Spanyol Nagydíjnak helyt adó Barcelonának pedig még érvényes szerződése van 2016-ig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr936813471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása