A CATERHAM A RAJONGÓK SEGÍTSÉGÉT KÉRI

2014/11/07. - írta: Baton

A csődeljárás alatt lévő istállónak 2 millió fontra lenne szüksége, hogy rajthoz állhassanak Abu-Dhabiban.

Caterham logo.jpg

Azok után, hogy a Marussiát kezelő cég hivatalosan is bejelentette, hogy az istálló nem tudta megszerezni a csődeljárás megszüntetéséhez szükséges összeget, a Caterham felől is aggasztó hírek láttak napvilágot. A leafieldi alakulatnak sem sikerült ugyanis egyelőre megmentőt találnia, s hogy ne jussanak a Marussia sorsára, a rajongók segítségét kérik.

A Twitteren megjelent a #RefuelCaterhamF1 hashtag, melynek az a célja, hogy rajongói pénzekből sikerüljön megmenteni a csapatot. A Caterhamnek összesen 2.35 millió fontra lenne szüksége, s ezt szűk két hét alatt szeretnék "összekalapolni". A gyűjtést a csapatot kezelő cég kezdeményezte. Érdekesség, hogy a gárda japán pilótáját, Kamui Kobayashit is a rajongók pénze segítette vissza a Forma-1-be, köszönhetően az általuk felajánlott támogatásnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr166875885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása