ECCLESTONE NEM ÖRÜL A CATERHAM PÉNZGYŰJTÉSÉNEK

2014/11/09. - írta: Baton

A brit üzletember katasztrófának érzi a leafieldiek akcióját.

Bernie Ecclestone HD.jpg

Miután a héten hivatalossá vált, hogy a Marussia nem tud visszatérni a Forma-1-be, és kénytelen lehúzni a rolót, a Caterham felől is aggasztó hírek érkeztek. A csapatot kezelő cég korábbi nyilatkozataiban biztosra vette, hogy a gárda ott lehet a szezonzáró, Abu-Dhabi Nagydíjon, ám kiderült, hogy ehhez bizony még több, mint két millió angol fontra lenne szüksége az alakulatnak, melyet egy rajongói gyűjtés keretében szeretnének összekapargatni. A gyűjtés jól halad, hiszen a szimpatizánsok egy nap alatt fél millió fontot dobtak össze, Bernie Ecclestone azonban nincs elragadtatva a Caterham módszerétől.

"Ez egy katasztrófa." - jelentette ki kategorikusan. "Nem akarunk itt koldusokat. Ha az embernek nincs elég pénze, hogy a Forma–1-ben versenyezzen, talán mással kéne foglalkoznia. Ha pókerezek, és nem tudom tartani a lépést a többiekkel, bedobom a lapokat és távozom” - fejtette ki véleményét egyértelműen Ecclestone, majd kitért saját csapatvezetői múltjára is. "Amikor saját csapatom volt - úgy száz évvel ezelőtt -, aszerint vezettem azt, hogy mennyi pénz állt rendelkezésemre, és megnyertük a bajnokságot. Ez az, amit ők nem tudnak. Nem hiszem, hogy értenék, hogy valakinek mindenképpen utolsónak kell lennie”

Ecclestone tehát ellenzi a Caterham kezdeményezését, de vajon Ti, mit gondoltok az efféle pénzgyűjtésekről? Támogatnátok a kedvenc csapatotokat, ha az csődközelbe kerülne?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr826879739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása