A FERRARI MÉRNÖK-FRONTON IS ERŐSÍT

2014/11/21. - írta: Baton

60 új ember érkezhet a vörös alakulathoz 2015-re.

A paddockban az a hír járja, hogy Maranellóban soha ezelőtt nem történtek ilyen mértékű átalakítások egyik évről a másikra, és a folyamat még a következő években is érezhető lesz. Az új elnökség szabad kezet adott Mattiaccinak és csapatának, akik úgy döntöttek, hogy Sebastian Vettelt szerződtetik le a távozó Fernando Alonso helyére.

A La Gazzetta dello Sport most arról számolt be, hogy a Ferrari már 60 új érkezőnél tart, akik közül többen is a rivális Red Bulltól, vagy a McLarentől szerződtek át. Az egyik újabb nagy hal Thomas Cepe tervező, aki a „bikákat” hagyta ott a Ferrari kedvéért. A szimulátoros részleg pedig Ben Ferrey, Christopher Laws és az ex-mclarenes Ashley Warne érkezésével fejlődhet rengeteget, ami eddig ugyancsak nem volt a Ferrari erőssége.

Természetesen vannak távozók is az olaszok listáján, így többek között Andrea Stella neves és tapasztalt versenymérnök átigazolása is biztosra vehető Wokingban.

Forrás. f1-live.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr106920925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása