WOLFF: NEM ÉRI MEG A HARMADIK AUTÓ

2014/09/21. - írta: Baton

A Mercedes csapatvezetője ellenzi a három autós rendszert.

Toto Wolff, a Mercedes Forma-1-es csapatának vezetője szerint hiba lenne bevezetni a csapatonkénti három autós rendszert az F1-ben.

"Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne a harmadik autó bevezetése. Ez olyan plusz költséget jelentene minden istálló számára, ami semmiképpen sem térülne meg még egy fizetős versenyző alkalmazásával sem. A Mercedesnek 32 millió eurós többletköltséggel kellen számolna, ha ez megvalósulna, ennek pedig nem látom értelmét." - nyilatkozta Wolff a szingapúri hétvégén.

Továbbra sem tudni biztosan, hogy marad-e az eddig megszokott rendszer jövőre is a Forma-1-ben, de egyes nyilatkozatok szerint vagy a soron következő Japán, vagy az azt követő Örosz Nagydíjon mindenképpen kiderül, lesz-e harmadik autó 2015-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr76716395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása