ALONSO LEHET, HOGY A LOTUST VÁLASZTJA?

2014/09/23. - írta: Baton

Újabb fordulat állhat be Fernando Alonso ügyében.

Nem telik el nap, hogy ne érkeznének újabb hírek Fernando Alonso lehetséges csapatváltásáról, ám míg eddig a jövő évre Honda motorokra váltó McLaren tűnt a legnagyobb esélyesnek, a német Sport Bild szerint inkább a Lotus lehet a befutó.

Az idén eddig mindössze nyolc pontot összekapargató gárda komoly anyagi gondokkal küzd, és elsőre igen valószínűtlennek tűnhet a spanyol hozzájuk igazolása, ám a patinás múltra visszatekintő cég autói jövőre Renault-ról Mercedes motorokra váltanak, és a német lap információ szerint Alonso rengeteg potenciált lát az így létrejövő konstrukcióban.

A hírek továbbá arról is szólnak, hogy amennyiben ez az átigazolás valóban létrejönne, akkor a Lotus jelenlegi mindkét pilótájának távoznia kellene a csapattól, és a Ferrari junior programjának egyik tagja, Lance Stroll lenne Alonso csapattársa a 2015-ös idényben. A 16. születésnapját októberben ünneplő kanadai pilóta édesapja, a nem is oly' rég még a Sauberrel hírbe hozott multi-milliárdos, Lawrence Stroll által kerülhetne az enstoni gárdához, aki Alonso érkezésével beszállna az istálló támogatásába.

Óriási meglepetés lenne, ha a spanyol végül tényleg a Lotust választaná, ám az egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Alonso év végén valóban elhagyja a maranellói alakulatot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr696724141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása