"LESZ GUMI JAPÁNBAN IS!"

2014/09/24. - írta: Baton

A Caterham és a Pirelli is tagadja a pletykákat.

Az istálló nehéz anyagi helyzete hetek óta téma a nemzetközi sajtóban, elég csak szegény Kobayashi vesszőfutására gondolni. Tegnap azonban a holland De Telegraaf arról írt, hogy a Caterham akár gumi nélkül is maradhat a Japán Nagydíjon, amennyiben nem rendezi tartozását a Pirellivel szemben.

Nos, most úgy fest, az egésznek nem volt valóság alapja, mivel ezen spekulációkat mind a csapat, mind a gumiszállító-cég cáfolta. "Ez egyszerűen hülyeség!" - fejtette ki véleményét tömören Manfredi Ravetto, a Caterham újonnan kinevezett csapatfőnöke. "Suzukában is lesz gumi az autóinkon."

Ezzel egy időben a Pirelli is hasonló nyilatkozatott tett. "A Caterhamnek is biztosítunk gumikat az idény végéig. Nem lesz probléma ezzel." - mondta Roberto Boccafogli, a cég Forma-1-es részlegének kommunikációs vezetője.

Hogy a történetből mi igaz, és mi nem, a jövő hét végén esedékes Japán Nagydíjon mindenképpen kiderül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr506726647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása