SCHUMACHER FIA ÉDESAPJA NYOMDOKAIN HALAD

2014/09/24. - írta: Baton

Mick Schumacher második helyet szerzett a gokart-világbajnokságban.

Úgy tűnik, a név kötelez, ugyanis Michael és Ralf Schumacher után, Mick Schumacher is jó úton halad afelé, hogy sikeres autóversenyző legyen. A tavaly év végi síbalesetéből immáron otthon lábadozó hétszeres világbajnok német sztár fia ezúttal az FIA hivatalos gokart-világbajnokságán szerzett ezüstérmet, a döntő futamon kívül minden előfutamát megnyerve. A végső megmérettetésen csak a brit Enaam Ahmed-től kapott ki, aki néhány héttel korábban szintén Mick-et legyőzve lett Európa-bajnok.

A Tony Kart színeiben versenyző, 14 éves német tehetség egyelőre még nem apja nevén versenyez. Korábban édesanyja, Corinna vezetéknevét használva, Mick Betsch-ként indult, ám most úgy fest, Mick Junior-ra váltott.

Az ifjabbik Schumacher a versenyt követően elmondta, hogy mindenképp szeretné megnyerni a gokart-világbajnoki címet - mely egyébként édesapjának nem sikerült -, majd az ő célja is természetesen a Forma-1.

Mick-nek egyelőre minden esélye meg is van, hogy valóra váltsa az álmait, ám édesapja nevéhez nem lesz egyszerű felnőni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr906726773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása