LAS VEGAS VISSZATÉRHET A FORMA-1-BE

2014/10/18. - írta: Baton

A hírek szerint Bernie Ecclestone ezen mesterkedik.

Las Vegas HD 2.jpg

A Forma-1-nek ugyan már van egy amerikai futama, ám úgy tűnik, Bernie Ecclestone még egy versenyt szeretne a jenkiknél tartani, melynek helyszíneként Las Vegast képzelte el. Maga az ötlet nem annyira egyedi, hiszen a száguldó cirkusz 1981-ben és '82-ben már járt itt, ám az akkori érdektelenség miatt a vegasi futam gyorsan kikerült a versenynaptárból.

Ecclestone már korábban is szeretett volna egy második amerikai versenyt is az évadba, és akkor úgy tűnt, New Jersey kap is az alkalmon, ám financiális problémák miatt az az elképzelés nem jött össze. Persze az efféle pletykák igen gyakoriak Forma-1-ben, és általában érdemes őket fenntartásokkal kezelni,, ám a hírek szerint a Vegas-ügy annyira komoly, hogy Hermann Tilke, a modern kori Forma-1-es pályák "atyja" már több ízben is ellátogatott a helyszínre, hogy felmérje a lehetőségeket a Mojave sivatagban.

Ti mit gondoltok? Örülnétek a vegasi futamnak?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr486804819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása