TORO ROSSO - SAINZ JR. MÁSODSZOR IS LEMARADHAT A FORMA-1-ES ÜLÉSRŐL

2014/10/18. - írta: Baton

Verstappen után lehet, hogy Vergne is beelőzi?

Carlos Sainz Jr. HD.jpg

Az egykori kétszeres rali-világbajnok, Carlos Sainz fia az együléses autók világában próbál érvényesülni, és sokan úgy gondolták, ő kaphatja majd meg a Toro Rosso másik ülését Daniil Kvyat mellett. A sors azonban, mint tudjuk, a legnagyobb rendező, s egy tollvonással áthúzva az ifjú Sainz elképzeléseit, végül Max Verstappen kapta meg a lehetőséget. Időközben viszont Vettel bejelentette: idény végén távozik a Red Bulltól, az energiaital-gyárosok pedig Kvyatnak szavaztak bizalmat Daniel Ricciardo mellett. Ezzel pedig egy újabb út nyílt meg Sainz Jr. előtt a Forma-1-be, ám most lehet, hogy a fiatal spanyol pilóta másodszor is hoppon marad...

A legfrissebb pletykák szerint ugyanis a Toro Rosso - bár sokáig úgy tűnt, valóban Sainznak van a legnagyobb esélye - elképzelhető, hogy mégis megtartja a már három éve náluk versenyző Jean-Éric Vergne-t, hogy egy valamivel tapasztaltabb pilóta is legyen a csapatban.

Sainz Jr. azonban ettől függetlenül még nem mondott le róla, hogy jövőre a Forma-1-ben versenyezhessen. Bízik benne, hogy a Toro Rosso végül mégis őt választja. "A Red Bullnál sohasem tudhatod, mi fog történni. Ha a logikát, az érdemet, a számokat és az eredményeket nézzük, engem illet az ülés, de mint tudjuk, a Fomra-1 nem így működik. Türelmesnek kell lennem, és bízni benne, hogy a dolgok megváltozhatnak." - nyilatkozta a spanyol pilóta az El Confidencialnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1stories.blog.hu/api/trackback/id/tr926804995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása